Menu

Noticies

...del club, rugbi,calendari, 3 temps, xarxes socials, ...de tot
CALENDARI

CALENDARI COMPETICIONS 2019/2020

ACTUALITZAT

Aquest es el calendari de preparacio de pretemporada per 2019-2020.

Per descarregar en PDF açi

Es publicaran en la mida que la Federacio ho faça. Es preveu que primers d'octubre de 2019 tingam ja el calendari oficial

Les dates poden ser modificades per la Federacio de Rugbi de la Comunitat Valenciana en qualsevol moment, pel cual podeu consultar a la seua web

Independientment del calendari pels partits, l'informacio que regira en tot moment en cuant a convocatoria, hora de partit, etc, sera la que determine la direccio deportiva o comunique el club a traves dels canals interns que utilitzem.

SALUT

SALUT - MUTUA - PROCEDIMENTS

A continuacio es detalla el procediment a realitzar en cas de lesio, ja siga en entrenaments o partits oficials..

Aquest procediment es el que hi marca la Federacio de Rugbi i l'aseguradora d'enguany que es FIATC Nº Póliza: 57-134

El protocol es aquest que figura en l'enllaç

DESCARREGAR PDF PROTOCOL D'ACCIDENTS I LESIONS

"Para poder cumplimentar el parte de accidente se deberá de entrar en la licencia del accidentado (aplicación informática Matchready), y rellenar el parte que habrá que abrir en la parte inferior (para poder tener la mayor flexibilidad, se pondrán a disposición de los clubes las contraseñas que pidan para sus delegados), seguidamente se podrá imprimir y seguir el protocolo que se adjunta. Las consecuencias serán las siguientes: El parte quedará registrado y se cotejará con la aseguradora Fiatc. Se le retirará la licencia al accidentado hasta que presente el alta médica. Para ello se remitirá un listado semanal de los accidentados, que no podrán disputar ninguna jornada de cualquier competición hasta su alta médica. Habrá un seguimiento periódico que auditará la siniestralidad , y de donde se tomarán las medidas oportunas para evitar un uso innecesario del seguro." (Font: FRCV)

En cas de dubte, pregunteu directament a la directiva del club.

3 TEMPS

EL TERCER TEMPS

Potser hages sentit alguna vegada aixo del TERCER TEMPS i no sapigues que es exactament.

Es ben senzill. Dins del que es treballar els valors del rugby, aquestos es treballen darrere de cada partit pel cual l'equip anfitrio convida al visitant a beure i menjar tots en armonia.Aquesta celebracio porta per objecte, compartir la PASIO pel rugbi, pulir els "piques" del partit, comentar i aclarir amb l'arbitre jugades, i gaudir de les experiencies viscudes. Tot aço entra dins del que s'anomena "fair play".

El tercer temps es tan important como el joc en si. Sense tercer temps, el rugbi no seria el que es.

Es practica a totes les categories, i es un reforç de la camaraderia entre companys/es d'equip i de respecte als rivals. Perque la gestio d'una victoria o d'una derrota, no es fa desde una visio competitiva per damunt del rival, sino gracies a d'ells/es. Sense rival, no hi ha res a celebrar. El rugbi es un joc on l'egoisme, l'individualitat no hi té cabuda. Nomes s'enriqueix i es gaudeix en grup.

Nosaltres tenim clar que el rugbi es el nostre esport i que el TERCER TEMPS es un premi al treball d'equip. Nosaltres inclus, fem tercer temps mes enlla dels partits, darrere de cada entrenament.

Som un Club "xicotet", pero som Edetans i Edetanes, guerrers al camp i familia fora d'ell. El Club hi posa dels seus recursos, les cerveses i el menjar, ...per gaudir cada partit,de la festa del 3 TEMPS darrere la batalla.

APUNTA'T